• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 10 злочинів проти краси: здорові звички та застереження

    Опубликовано: 2023-10-03 07:24:57

    Кожна жінка прагне до краси та доглянутості, але в гонитві за ідеалом ми іноді робимо помилки, які можуть зашкодити нашому здоров'ю та зовнішності. У цій статті ми розглянемо 10 "злочинів" проти краси і делікатно порадимо, як уникати їх.

    Видалення кутикули та задирок:
    Видалення кутикули й обкушування ороговілої шкіри з боків нігтя можуть призвести до запалень, ламкості та деформації нігтьової пластини. Замість цього, регулярно зволожуйте і пом'якшуйте шкіру навколо нігтя спеціальними засобами й акуратно відсувайте кутикулу.

    Часте фарбування волосся:
    Занадто часте фарбування волосся, особливо освітлення, може висушити і пошкодити волосся. Рекомендується зміну кольору робити поступово і супроводжувати доглядом для відновлення волосся.

    Нехтування зняттям косметики:
    Неповне зняття макіяжу може призвести до забивання пор і хворобливого стану шкіри. Важливо завжди знімати макіяж перед сном.

    Захоплення солярієм:
    Занадто часті відвідування солярію можуть пошкодити шкіру і прискорити процеси старіння. Рекомендується використовувати засоби для автозасмаги, щоб зберегти здорову шкіру.

    Видалення врослих волосків пінцетом:
    Використання пінцета для видалення врослих волосків може спричинити інфекції та нагноєння. Рекомендується використовувати відлущувальні засоби для запобігання врослих волосків.

    Використання тестерів у магазинах:
    Тестери косметики в магазинах можуть містити бактерії та інфекції. Краще використовувати одноразові спонжі та не наносити косметику з тестерів на обличчя.

    Відбілювання зубів:
    Часте відбілювання зубів може призвести до витончення емалі та погіршення стану зубів. Рекомендується звернутися до стоматолога для професійного відбілювання.

    Видалення прищів:
    Самостійне видалення прищів може посилити запалення і призвести до інфекції. Рекомендується використовувати спеціальні засоби для лікування прищів.

    Неправильне харчування:
    Правильне харчування важливе для здорової шкіри, волосся і фігури. Мізерний раціон і радикальні дієти можуть негативно позначитися на вашому здоров'ї. Рекомендується дотримуватися збалансованого харчування.

    Нехтування тим, що дала природа:
    Приймайте себе такою, яка ви є, і не засмучуйтеся через дрібні недоліки. Любов до себе та впевненість у собі роблять вас по-справжньому красивою.

    Пам'ятайте, що турбота про власне здоров'я та догляд за собою роблять вас красивою, незалежно від модних стандартів.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.