• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Секрети правильного і точного тесту на вагітність

    Опубликовано: 2023-09-29 07:24:44

    Багато жінок стикаються з важливим питанням: як і коли робити тест на вагітність, щоб отримати достовірний результат? Причини для проведення такого тесту можуть бути різноманітними, але достовірність результату має для всіх однакове значення. У цій статті ми розповімо вам про те, коли і як проводити тест на вагітність, щоб отримати правильну відповідь на це важливе запитання.

    Коли тест змінює свій колір: момент реакції

    Тест на вагітність реагує на наявність гормону ХГЛ (гормон хоріонічного гонадотропіну), який починає вироблятися в організмі жінки відразу після настання вагітності. Його функція полягає в блокуванні діяльності яєчників, щоб уникнути повторного зачаття. Однак цей гормон починає виділятися тільки після впровадження заплідненої яйцеклітини в слизову оболонку матки. Це відбувається зазвичай на сьомий день після зачаття. Тому рекомендується робити тест на вагітність не раніше цієї дати після незахищеного статевого акту.

    Ідеальний момент для тесту

    Найдостовірнішими вважаються тести, проведені на 5-7 день затримки менструації. Вони дають результат із точністю до 90%, тоді як тести, проведені в перший день затримки, вірні лише в 16% випадків.

    Правильне проведення тесту

    Зазвичай у комплекті з кожним тестом на вагітність йде докладна інструкція, яку варто уважно вивчити перед використанням. Усі тести вимагають використання сечі, але є відмінності в їхній формі. Деякі тести є струменевими, тоді як інші потрібно опускати в зібрану в стаканчик сечу.

    Врахуйте термін придатності

    Дуже важливо перевірити термін придатності тесту перед його використанням. Застосування прострочених тестів може призвести до неправильних результатів.

    Ранкова сеча - найкращий вибір

    Що стосується часу доби, ранкова сеча вважається найбільш підходящою для проведення тесту, оскільки вона дає найдостовірніші результати. Якщо друга смужка на тесті не така яскрава, як перша, це може свідчити про вагітність. Однак для повної впевненості, особливо за слабкої другої смужки, рекомендується повторити тест.

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.