• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 8 вправ для обличчя: боротьба зі зморшками та підтримання виразності міміки

    Опубликовано: 2023-09-17 07:24:29

    Міміка - це дивовижний засіб для вираження наших емоцій і почуттів. Усі ми використовуємо її щодня, щоб передати радість, смуток, занепокоєння та багато іншого. Однак з роками, наше обличчя може почати показувати дрібні зморшки, викликані повторюваними мімічними рухами. Але не переживайте, тому що існують вправи для обличчя, які допоможуть вам боротися з цими ознаками старіння.

    Мімічні зморшки можуть надавати обличчю характер і виразність, але вони також можуть бути джерелом занепокоєння для деяких. Замість того щоб звертатися до радикальних методів, таких як ін'єкції або пластична хірургія, можна спробувати вправи для обличчя, які допоможуть зміцнити мімічні м'язи і зменшити видимість зморшок.

    Ось 8 вправ для обличчя, які допоможуть вам боротися зі зморшками:

    Звуки А-О-У-І-И-И: Встаньте перед дзеркалом і активно вимовляйте ці звуки, розтягуючи м'язи обличчя. Повторіть вправу протягом 3 хвилин.

    Розтягування губ: Використовуючи три пальці - вказівний, середній і безіменний, злегка розведіть губи в сторони, щоб вони витягнулися у вузьку щілину. Пальці мають чинити опір губам, які намагаються вимовляти звук "У". Повторіть 5-12 разів з обох боків обличчя.

    Дихання через зуби: Стискайте зуби, вдихайте через ніс і видихайте з силою через злегка прочинені губи. Повторіть 5-12 разів.

    Розтягування повік: Використовуючи великий і вказівний пальці, розведіть верхню і нижню повіку в різні боки. Очі повинні намагатися закритися, але пальці повинні чинити опір. Повторіть 5-12 разів.

    Втягування щік: Втягніть щоки між верхніми і нижніми зубами і затримайте в цьому положенні від 5 до 30 секунд. Повторіть 5-12 разів.

    Підтискання губ: По черзі прикушуйте верхню і нижню губу з протилежними зубами. Повторіть 5-12 разів.

    Робота з повітрям: Роздуйте щоки повітрям або водою і пересувайте повітря або воду по всіх куточках рота. Губи мають бути щільно стиснутими. Дихання відбувається через ніс. Повторіть 5-12 разів.

    Гра з пушинкою: Візьміть пушинку або перо і, використовуючи струмінь повітря, що випускається через губи, спробуйте утримати пушинку в повітрі, щоб вона не впала на підлогу. Повторіть 5-12 разів. Можете використовувати уявну "пушинку".

    Вправи для обличчя можуть допомогти вам зберегти виразність міміки і боротися з мімічними зморшками. Важливо пам'ятати, що регулярне виконання цих вправ може дати найкращі результати. Тож додайте їх у свою рутину догляду за шкірою обличчя та насолоджуйтеся молодим і виразним виглядом вашої шкіри.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.