• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Позбавлення від другого підборіддя: ефективні вправи та поради

    Опубликовано: 2023-09-10 07:24:04

    Друге підборіддя - це проблема, з якою стикаються багато людей, особливо якщо вони борються із зайвою вагою. Прибрати його тільки за допомогою дієти часто буває недостатньо, оскільки шкіра зберігає свою рухливість. Однак існують спеціальні вправи, які можуть допомогти позбутися цього недоліку.

    Вправа 1: Підняття голови в положенні лежачи

    Цю вправу слід виконувати з обережністю, і вона не рекомендується для людей із захворюваннями судин або хребта. Ляжте на спину і підніміть голову, намагаючись побачити свої стопи. Повторіть цю вправу 15-20 разів.

    Вправа 2: Поплескування підборіддя

    Сидячи за столом, поставте лікті на поверхню столу. Зімкніть губи і покладіть підборіддя на зімкнуті пальці рук. Трохи підніміть голову і витягніть підборіддя вперед. Протягом 30 секунд робіть легкі поплескування по підборіддю, не розсуваючи пальці. Повторюйте цю вправу кілька разів на день.

    Вправа 3: Подовження шиї

    Встаньте прямо і покладіть руки на плечі. Потім потягніть шию вгору, намагаючись подовжити її. Руками тисніть на плечі, щоб вони залишалися нерухомими. Виконайте цю вправу 5-6 разів.

    Вправа 4: Вправа із закритими губами

    Цю вправу зручно виконувати під час зняття макіяжу. Сидячи за столом, поставте руку на лікоть і стисніть долоню в кулак. Покладіть підборіддя на кулачок так, щоб нижня губа закривала верхню. Упріть язик у піднебіння. Порахуйте до п'яти, на п'ятому рахунку упріться язиком у піднебіння якомога сильніше і затримайтеся в такому положенні ще на 5 рахунків. Після цього розслабтеся. Повторіть цю вправу 3 рази.

    Пам'ятка: Перш ніж почати виконувати вправи, обов'язково проконсультуйтеся з лікарем, особливо якщо у вас є будь-які медичні протипоказання. Вправи можуть бути ефективними при регулярному виконанні, але вимагають терпіння і старанності. З їхньою допомогою ви можете зміцнити м'язи підборіддя і поступово позбутися другого підборіддя.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.