• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Забудьте про синці під очима: 3 народні засоби, які працюють

    Опубликовано: 2023-09-03 07:24:09

    Темні кола під очима можуть бути наслідком втоми, дефіциту вітамінів або навіть ознакою захворювання. І хоча існує безліч порад щодо того, як відновити свіжий вигляд - висипатися, розслабитися, збагатити раціон вітамінами, - народна мудрість надає також ефективні засоби, здатні напряму діяти на цю проблему.

    1. Картопля - рідний помічник у боротьбі з синцями

    Очищену й натерту картоплю змішати з половиною чайної ложки оливкової олії. Сформувати два компреси, упакувавши по одній столовій ложці картопляної маси в марлю. Нанести компреси під очі й залишити на 20-30 хвилин. Потім змити залишки картоплі водою кімнатної температури.

    Альтернативний варіант маски: відварити картоплю в мундирі, остудити, розрізати навпіл і нанести на ділянку під очима на 30 хвилин. Велика кількість калію в картоплі сприяє тонізації ніжної шкіри навколо очей.

    2. відвар шавлії - природне рішення від синців

    Заваріть шавлію: настоюйте одну столову ложку трави в півсклянки окропу протягом години. Відвар процідіть, розділивши на дві частини. Одну частину заморозьте в льодяникових формах, іншу частину підігрійте. Змочіть ватяні диски в теплому відварі й прикладіть їх до ділянки під очима на 5 хвилин, потім протріть крижаним кубиком із відвару шавлії. Повторіть процедуру 5-7 разів.

    3. Петрушка - дар природи для усунення синців

    Корінь петрушки відваріть 15-20 хвилин, дайте охолонути до теплого стану. Ватні тампони змочіть у відварі й проведіть процедуру промивання очей щодня.

    Крім усунення синців, петрушка допомагає тонізувати шкіру і запобігати передчасному старінню.

    Висновок

    Отже, з темними колами під очима можна успішно боротися за допомогою народних засобів. Картопля, шавлія і петрушка - це лише деякі з численних природних рішень, які допоможуть вам знову відчути впевненість у своєму вигляді. Пам'ятайте, що результати можуть варіюватися залежно від індивідуальних особливостей організму, проте спробувати ці методи варто, щоб знову отримати яскравий і свіжий погляд.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.