• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Як навчити дитину розрізняти кольори

    Опубликовано: 2023-06-28 10:48:47

    «Кожен мисливець бажає знати …» — в нашій добірці корисних прийомів відома дитяча лічилочка та інші способи навчити малюка розрізняти кольори, как передает Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Гра «Називаємо кольори»Кожен раз, коли ви показуєте дитині або даєте їй в руки який-небудь предмет, наприклад, м’яч, вимовляєте не тільки назва, а й його колір. При цьому будуйте фразу по-різному: червоний м’яч, м’яч червоного кольору і так далі. Як і у випадку з введенням прикорму, не прагніть в один день дати «спробувати» всі кольори, і протягом деякого часу (2-3 дня, а може, тиждень — спостерігайте за дитиною) робіть акцент на одному новому кольорі щодня.

    Гра «Даруємо подарунки»Посадіть поруч з дитиною дві-три іграшки: ляльок, ведмедиків та інші. Запропонуйте малюкові подарувати їм подарунки, але так, щоб для кожного подарунок був свого кольору. Наприклад, для ведмедика — все зелене.

    При цьому «подарунками» може стати будь-який предмет потрібного кольору. Спочатку виконайте це самі, поступово включаючи малюка в гру.

    Гра «Будуємо піраміду»Улюблені, напевно, усіма дітьми пірамідки — один з простих способів вчити кольори, якщо, звичайно, ви трохи допоможете своєму малюку. Нанизуючи чергове колечко, вимовляєте його колір. Ігри з пірамідкою гарні ще й тим, що допомагають вивчати не тільки кольори, а й форми, розбиратися, яка фігурка більша, а яка —  менша.

    roditeli.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.