• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Удари росіян по півдню України. Гуменюк розповіла про намагання окупантів вразити резерви ЗСУ

    Опубликовано: 2023-06-27 11:20:30

    Російські окупанти обстрілюють ті регіони, які вважають хабом резерву українських сил оборони. Про це 26 червня заявила керівниця об’єднаного пресцентру оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк в ефірі загальнонаціонального марафону.

    "Під ударами ворога зараз переважно ті регіони, які, за їх розумінням, є хабом резерву, хабом для українського війська, сил оборони. Тому така велика увага і Дніпропетровщині, яка межує із Запорізькою областю, що прифронтова. Така увага Миколаївщині та Одещині, які є постачальниками ресурсів для Херсонської прифронтової. Саме тому така активізація і вогню по Херсонщині", – висловилася вона.

    Як зазначила Гуменюк, минулої ночі росіяни обстріляли Херсонську область забороненими запальними зарядами. Це спричинило багато пожеж, через які в приватному секторі неможливо перебувати.

    Також вона уточнила, що на чергуванні в Чорному морі перебував підводний російський ракетоносій, пуски з якого виявляти складніше. Загарбники шукають нову тактику, намагаються знайти спосіб, як обійти сили протиповітряної оборони, й часто випускають ракети іншими траєкторіями та використовують інші висоти польоту.

    Артем Ющенко

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.