• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Міноборони: українські військові отримають бронежилети та шоломи нових моделей

    Опубликовано: 2023-06-14 17:00:05

    Міністерство оборони України поставило на забезпечення та розпочало закупівлю нових моделей бронежилетів і шоломів. Про це повідомив заступник міністра оборони Денис Шарапов, пише УНН.

    Деталі

    Мова йде про чотири моделі модульних бронежилетів, дві моделі бойових балістичних повнорозмірних шоломів та дві моделі шоломів з високим обрізком.

    За словами Шарапова, Міноборони та Генштаб України спільно опрацювали зміни до військових стандартів, розробили нормативно-технічну документацію та організували проведення необхідних випробувань.

    Цитата

    "Наші фахівці провели у військових частинах вісім військових дослідних випробувань та через відповідні нормативні акти поставили на забезпечення ці засоби індивідуального захисту. На війні цінним є час, і чим якісніші зразки екіпірування та коротші процедури, тим більше шансів на збереження здоровʼя і життя наших захисників та захисниць", - прокоментував Денис Шарапов.

    Доповнення

    За його словами, Міноборони вже розпочало закупівлі сучасних бронежилетів і шоломів, виготовлених відповідно до розробленої оборонним відомством технічної документації.

    Він також повідомив, що у Міноборони наразі здійснюються заходи щодо постановки на забезпечення ЗСУ жіночих бронежилетів, полегшених та з позитивною плавучістю.

    Тетяна Краєвська

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.