• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 8 книг-іграшок для розвитку дитини

    Опубликовано: 2023-06-11 10:28:15

    Від самого народження діти стрімко ростуть та дуже швидко розвиваються. Батьки усіляко сприяють цьому процесу, навчають, пояснюють, оберігають малюків. У віці 4-5 років у діток настає період усвідомлення власного Я, можливості свідомого вибору, використання хитрощів та капризів. В цей період краще всього заохочувати дітей за допомогою ігор та цікавих книжок, а поєднуючись, ці два методи утворюють ідеальний варіант для цікавого розвитку та навчання дітей. Можливо, і вам час завітати у книжковий магазин?

    Пропонуємо 8 книг-іграшок, якість яких вже перевірили тисячі українських сімей. Можливо, вашим діткам теж сподобаються ці чудові книги.

    1. «П’єр і місто лабіринтів» Чіхіро Маруяма Місто під загрозою! Таємничий пан Ікс викрав чарівний камінь, що здатен перетворити все місто в велетенський лабіринт! Допоможи приватному детективу П’єру та його подрузі вчасно зупинити злочинця! Для цього тобі знадобиться розв’язати декілька загадок та пройти лабіринти. На кожній сторінці чекають цікаві завдання та небезпечна погоня за невловимим Іксом.

    2. «Рік у лісі» Емілія Дзюбак  У році дванадцять місяців. Змінюючи один одного, вони впливають також на життя всіх лісових мешканців. Ця оригінальна та яскрава, жива книга про життя тварин та зміни у природі в залежності від пір року, навчить маленьких дослідників багатьом речам. Кожна сторінка – це новий місяць року. Відшуковуючи зміни дітки розвивають увагу та пам’ять, ознайомлюються зі змінами в природі та з особливостями різних звірів.

    3. «Жива природа. Розмальовка» Наталі Хьюз Незвичайна енциклопедія у формі розмальовки! Ви дізнаєтесь, де мешкають найрізноманітніші тварини, цікаві факти про них, а також за власним бажанням зможете розфарбувати яскравого папугу, велетенського ведмедя, або вивчити столиці багатьох країн світу чи розфарбувати їх прапори.

    4. «Місто добрих справ» Річард Скаррі  Велика, яскрава книжка про світ дорослих. З неї малюки дізнаються, що роблять їх батьки на роботі, навіщо потрібні автівки та багато чого іншого. З допомогою цієї книги батькам буде дуже зручно пояснити малюкам особливості дорослого світу.

    5. «Автівки, вантажівки та все, що рухається» Річард Скаррі  Ви все ще думаєте, що машинки – це тільки хлопчача справа? Книга відомого художника-ілюстратора настільки класна, що навіть дівчатка не залишаться байдужими! Реальні та фантастичні пересувні засоби навчать дітей різноманіттю та посприяють розвитку фантазії. Хтозна, можливо саме ваш маленький винахідник згодом створить справжній крокомобіть або унікальний мітлоцикл!

    6. Книги з пазлами із серії «Малышам о машинах» видавництва Ранок  «Мы едем, едем…», «Машины-строители», «Важные машины» відомого автора віршованих книжечок Ірини Сонечко. Реалістичні зображення та можливість власноруч скласти реальні машини – це найкращий спосіб познайомитися зі світом транспорту.

    7. «Пампушок і Огірочок. День народження бабусі» Крістіан та Фабіан Джереміс  Двоє друзів – пінгвіненятко Пампушок та крокодиленятко Огірочок допомагають влаштувати свято для бабусі. Проте серед сотні друзів навести лад стає дедалі складніше! Допоможи друзям відшукати бабусин святковий наряд та влаштувати гідну вечірку!

    8. «Замки України. Хотинська фортеця»  3Д макет справжнісінької фортеці! Так цікаво разом з друзями або батьками власноруч зібрати визначний історичний об’єкт! 3д-конструктор виготовлено з цупкого паперу, тож його можна буде скласти не один раз. Також додається книга-екскурсія та персонажі в історичних костюмах. З їх допомогою можна розіграти справжні історичні баталії. Сподіваємося, запропоновані корисні книжки сподобаються вам та вашим діткам.

    roditeli.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.