• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Як організувати день народження дитини

    Опубликовано: 2023-06-08 15:18:54

    Нерідко батьки ламають голову над тим, як організувати день народження дитини. Навколо стільки всього цікавого і захоплюючого, що просто очі розбігаються! Так як же не загубитися в цьому вирі і вибрати кращі ідеї і варіанти?

    Для початку, визначтеся, що ви хочете: може, у вас буде піратська вечірка для маленького капітана або чудовий бал для маленької принцеси. Все залежить від вашої фантазії і можливостей. Звичайно ж, потрібно заздалегідь знати, скільки гостей запросить ваш улюблений іменинник. Ми розповімо вам про зразкову організацію свята, на якому буде присутній 5-10 гостей.

    Виявляється, організувати день народження дитини, не так вже й важко, якщо виявити кілька зразкових пунктів свята. Це оформлення, меню, розваги та ігри.

    Оформлення інтер’єру

    Для початку треба створити атмосферу свята в будинку, щоб гості прямо з порога відчули себе в казці. Надуємо повітряні кульки різних форм і розмірів, розвісимо гірлянди, розставимо всюди квіти. Краще прибрати подалі всі крихкі і б’ються, адже діти, розпустувавшись, можуть ненавмисно позбавити якоїсь милої для вас речі. Дивани і крісла треба накрити яскравими тканинами або покривалами, які легко відпираються на випадок, якщо на них що-небудь проллється.

    Не варто забувати про музичне оформлення! Всі діти люблять танцювати і грати під музику. Краще підібрати ті пісні, які будуть знайомі всім присутнім, щоб всім разом можна було підспівувати. Також можна чергувати веселу і енергійну музику з повільною і спокійною. Влаштуйте щось на зразок дискотеки: малюкам буде приємно відчути себе дорослими.

    Святкове меню

    Як же відсвяткувати день народження дитини без красивого і смачного столу! Не варто особливо багато готувати важких страв. Краще поставити на стіл легкий салатик, кілька закусок і бутербродів, фрукти, солодощі. Діти прийдуть в гості не для того, щоб поїсти, а для того, щоб повеселитися. Їжа їм потрібна лише для того, щоб трохи підкріпитися і далі використовувати свою енергію в різних іграх.

    Стіл для маленьких гостей краще зробити окремо, і тоді іменинник зможе сам потурбуватись про своїх гостей. Він буде гордим за себе і за вас і буде вдячний вам за те, що може відчути себе дорослим і значущим. Для прикраси столу використовуйте яскраву скатертину і посуд. Як варіант, щоб уникнути неприємних казусів у вигляді розбитих тарілок і склянок, можна купити одноразовий посуд. Сьогодні в магазинах можна знайти такий посуд із зображеннями улюблених  героїв, які не дадуть занудьгувати за святковим столом.

    Кожна страва теж потребує веселих прикрас. Фрукти для зручності можна порізати на шматочки, а в кожен увіткнути кольорову шпажку або красиву парасольку. Бутерброди можна зробити у вигляді веселих мордочок звірів. Закуски — все на ваш смак, але вони теж повинні бути гарні і апетитні. Наприклад, з помідор вийде хороше сонечко, а з яєць маленькі курчатка або грибочки. Тут обмежити може тільки ваша фантазія.

    Неможливо відсвяткувати день народження дитини без іменинного пирога з красивими свічками. Так, і не забудьте про напої. Краще обійтися без газованої води, і замінити їх на домашні компоти і соки. Ще діточки люблять молочні коктейлі: вони допоможуть відновити сили і енергію після активних ігор.

    Розваги

    Як організувати день народження дитини і не дати йому нудьгувати? Напевно, найголовніше в дитячій святковій програмі — це ігри та конкурси. Ви можете самі придумати їх або скористатися вже існуючими. Наприклад, можна влаштувати конкурс «Краща пика». Для цього роздайте всім повітряні кульки і фломастери, і нехай малеча малює все, що захоче. Кращі будуть нагороджені подарунками, але не забудьте і про втішних призах, щоб кожна дитина отримав задоволення!

    Всім дітям подобається конкурс з обрізанням подарунків: кожному учаснику зав’язують очі, розкручують і пускають з ножицями в руках вперед до заздалегідь підвішеним сюрпризів.

    Місце проведення

    Ще виникає питання, де відсвяткувати день народження дитини. Тут ви самі визначаєте місце. Якщо ви живете у великому будинку, то можете влаштувати захід в саду, якщо вам дозволить погода. Цікавий, але недешевий варіант — дитяче кафе. Ну а в принципі, вашому малюкові буде комфортніше в своїй квартирі, де йому все знайоме і там він буде відчувати себе впевненіше і спокійніше.

    Сподіваємося, ці прості поради допомогли вам у такому важливому питанні, як організація дня народження дитини. Ну а головне, звичайно, пам’ятати, що ви влаштовуєте свято не для себе, а для дитини: малюк повинен залишитися задоволеним і запам’ятати вашу турботу на довгі роки.

    roditeli.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.