• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Британії українські військові проходять навчання з обслуговування MLRS 270

    Опубликовано: 2023-05-25 10:20:17

    Українські солдати в Британії проходять спеціальне навчання з обслуговування реактивних систем залпового вогню M270. Це - універсальна пускова установка, що використовується як РСЗВ та встановлення для запуску тактичних ракет.

    Про це повідомляє Міністерство оборони Британії.

    У повідомлені йдеться, що українські військові проходять спеціальну підготовку з обслуговування життєво важливої  на фронті ​​бойової техніки М270.

    Навчання проводять британські інструктори через Op Orbital, щоб гарантувати, що РСЗВ залишаються в бою.  

    Варто зазначити, що пускові установки M270 використовуються як РСЗВ і для запуску тактичних ракет. Мінімальна дальність стрілянини – 2 000 метрів, максимальна – від 40 000 до 80 000 метрів залежно від типу снаряда. Тактичні ракети ATACMS здатні бити на відстань до 220 км.

    Великобританія прислала Україні перші системи MLRS M270 12 серпня минулого року. За словами деяких військових експертів, MLRS можна назвати аналогом системи HIMARS, яка вже зарекомендувала себе на фронті.

    Тетяна Гойденко

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.