• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Особливостi української кухні: світове визнання

    Опубликовано: 2023-04-23 22:51:15

    Особливостi української кухні: світове визнання

    Своєрідні риси традиційної української кухні формувалися віками. Сусідні країни, кліматичні умови, багатий ґрунт та працелюбні місцеві жителі вплинули на складність страв. Українські страви щедро приправлені та, попри використання суперечливих уподобань, складають гармонійну суміш. Якщо ви хочете поглинути у світ найкращих рецептів та кулінарних ідей рекомендуємо завітати на сайт foodideas.com.ua, присвячений різним кухням світу. Він спеціалізується на ароматних унікальних десертах, повсякденних стравах, старовинних технологіях приготування та традиційних східноєвропейських рецептах із простими інструкціями та доступними інгредієнтами.

    Перші страви

    Яка перша страва спадає на думку, коли ви думаєте про традиційну українську кухню? Для більшості людей це борщ. Це національна страва України та найпредставніша в українській кухні. Хоча цей улюблений суп з червоного буряка обов'язково потрібно скуштувати в Україні, це лише одна з багатьох смачних страв, на які мандрівники можуть з нетерпінням чекати, коли відвідують нашу країну. Українські кулінари - віртуози своєї справи, та мають у своєму запасі чудові рецепти супів, які заслуговують уваги не лише в Україні, а й за її межами.

    Кулінарне мистецтво в Україні характеризується міцним зв'язком із батьківщиною. Тому використання регіональних інгредієнтів є традиційним. Знайдіть для себе рецепти найулюбленіших супів, у тому числі швидкі супи, які особливо стануть у нагоді людині, яка обмежена в часі на приготування їжі, але дбайливо відноситься до свого здоров'я.

    Українська кухня все частіше дивує іноземних туристів

    Приємно, що гостей із-за кордону приваблюють не лише «борщ та вареники», хоча вони, безумовно, заслуговують уваги. Сьогодні туристи в захваті від українських паштетів, котлет та холодцю з хріном. Французи, наприклад, оцінили смакові якості зрілих сирів. А є любителі конкретного продукту: хтось ніколи не пробував варення з обліпихи, а хтось зрозуміє, що є їстівні каштани. Так, напевно, ми дивні люди і до нашої кухні треба звикнути, але, повірте, воно того варте! Напої заслуговують на особливу увагу. Річ у тім, що така ситна, а часом і гостра їжа вимагає рясного пиття. І ось тут нам на руку український узвар – компот із сушених та свіжих фруктів, який, на думку наших предків, сприяє травленню. Слід зазначити, що більшість туристів неспроможні відразу зрозуміти смак складного для сприйняття узвару. Він нагадує їм солодкий, трохи підкопчений суп. Але всі із задоволенням замовляють і п'ють цей традиційний напій.

    Українська кухня сьогодні відома у всьому світі завдяки своїм чудовим смакам, традиційним стилям та, звичайно ж, унікальним способам обслуговування гостей.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.