• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Британська розвідка оцінила роль десантників РФ у майбутніх наступальних операціях в Україні

    Опубликовано: 2023-04-12 11:20:33

    Повітряно-десантним військам Росії передали термобаричні системи ТОС-1А. Це може свідчити про майбутнє зростання їх ролі в наступальних операціях в Україні.

    Про це повідомляє розвідка Британії.

    За даними розвідки, високоруйнівний ТОС-1А, який Росія позначає як "важкий вогнемет", зазвичай використовується російськими спеціалізованими військами хімічного, біологічного та радіологічного захисту в Україні, і раніше офіційно не був пов'язаний з десантниками.

    "Передача, ймовірно, вказує на майбутню роль ВДВ у наступальних операціях в Україні. Ймовірно, це частина зусиль щодо відновлення ВДВ після тяжких втрат у перші дев'ять місяців війни", - йдеться у повідомленні.

    Нагадаємо, у Міністерстві оборони Британії вважають, що на російських військових командирів чекають нові звільнення, оскільки вони провалюють досягнення поставлених цілей в Україні.

    Ніна Комащенко

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.