• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Elprom – магазин електроінструментів власного виробництва

    Опубликовано: 2023-04-08 22:38:06

    Elprom – магазин електроінструментів власного виробництва

    Електроінструменти – те, без чого важко уявити справжнього господаря квартири, який в змозі виконати дрібний ремонт своєї оселі без допомоги спеціалістів. Якість інструментів в цьому випадку є важливою умовою успішного виконання тих чи інших ремонтних робіт, починаючи встановленням дзеркала у ванній і закінчуючи укладанням ламінату у спальні. Якщо для вас якість інструменту стоїть на першому місці, рекомендуємо обирати їх від магазину https://elprom.ua, який реалізує товари власного виробництва. Детальніше про ТМ Elprom – далі в статті.

    Переваги електроінструментів від Elprom

    Надійна, перевірена та з відмінною репутацією – саме такою має бути компанія виробник електроінструментів. Висока якість, надійність та довговічність електроінструментів Elprom забезпечують ефективність проведення та успішний результат будь-яких ремонтних робіт. Компанія виготовляє інструменти з використанням інноваційних технологій та високоякісних матеріалів, що дозволяє гарантувати їх ефективність, надійність та довговічність в процесі активної експлуатації.

    Електроінструменти «Елпром» - це не лише надійність, але й доступність. Адже товари компанії повністю відповідають такому параметру як «ціна-якість».

    Ассортимент товарів Elprom

    Ручні прилади, бензо- та електроінструменти, верстати, перфоратори, дрелі, болгарки, пили, паяльники, лобзики – це лише незначний перелік тих інструментів, які пропонує компанія своїм клієнтам. З їх допомогою можна виконати як дрібні ремонтні роботи по дому, так і більш складні та масштабні. З повним переліком товарів можна ознайомитись на сайті інтернет-магазину.

    Сервіс та гарантія

    Компанія Elprom не лише виробляє електроінструменти, але й обслуговує їх. Це ще один «плюс», який можна розцінювати як перевагу товарів саме цього виробника. Робота сервісних центрів Elprom налагоджена по всій Україні, а саме в:

    • Харкові;
    • Полтаві;
    • Умані;
    • Дніпрі; Луцьку;
    • Мекачеві;
    • Сумах а інших містах.

    Будь-які питання стосовно вибору, експлуатації чи можливих недоліків роботи електроінструменту  можна вирішити в сервісному центрі.

    Придбаний товар підлягає обміну або поверненню протягом 14 днів з моменту здійснення покупки. А гарантія на нього діє протягом року. Обираючи надійну компанію Elprom, ви обираєте не лише якість, але й гарантію на надійність та довговічність придбаного товару.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.