• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Буданов розповів, коли у Росії закінчаться «інструменти війни»

    Опубликовано: 2023-03-07 12:20:07

    У Росії залишився час до кінця весни, щоб спробувати досягти бодай якихось своїх воєнних цілей в Україні, оскільки потім економіка країни-агресора не здатна буде забезпечувати ведення агресивної війни.

    Про це заявив очільник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов в інтерв’ю USA Today.

    "Росія витратила величезну кількість людських ресурсів, озброєння та матеріалів. Її економіка та виробництво не в змозі покрити ці втрати. Вона змінила свій військовий ланцюг командування. Якщо російські військові не досягнуть своїх цілей цієї весни, у Росії закінчаться її інструменти війни", - зазначив він.

    За його словами, Україна і Росія зійдуться у "вирішальній битві цієї весни, і ця битва буде останньою перед закінченням війни".

    Зазначимо, що в інтерв'ю BBC, яке вийшло ввечері 16 лютого, президент Володимир Зеленський зазначав, що наступ Росії, який передбачали аналітики, вже розпочався і відбувається з декількох напрямків. Також він заявляв, що Україна готується навесні довести, що саме вона має ініціативу у поточній війні з Росією і рухається до перемоги у ній.

    Ніна Комащенко

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.