• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ізраїль та Палестина провели переговори

    Опубликовано: 2023-02-28 17:00:09

    Представники Ізраїлю та Палестини зустрілися у Йорданії для перемовин щодо запобігання ескалації насильства. Про це повідомляє DW з посиланням на МЗС Йорданії, пише УНН.

    Деталі

    В заяві МЗС зазначається, що сторони "домовилися дотримуватися всіх підписаних угод, працювати над досягненням справедливого та постійного миру, та наголосили на необхідності деескалації на місцях та запобігання насильству".

    Зазначається, що перемовини стосовно зниження напруженості в регіоні відбулися 26 лютого в портовому місті Акаба на Червоному морі.

    AFP з посиланням на джерела повідомляє, що у переговорах взяли участь голова палестинської розвідслужби Маджед Фарадж, керівник ізраїльського відомства внутрішньої розвідки Ронен Бар, радник президента США Джо Байдена з питань Близького Сходу Бретт Макгурк, а також представники Йорданії та Єгипту.

    Нагадаємо

    Двох ізраїльтян було вбито в результаті перестрілки на окупованому Західному березі в неділю.

    Юліана Росковінська

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.