• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні не планують вводити локдаун через коронавірус під час війни - МОЗ

    Опубликовано: 2023-01-16 17:30:06

    В Україні не планують запроваджувати локдаун через коронавірус під час війни, але може йтися про локальні обмеження. Про це в ефірі національного телемарафону заявив заступник міністра охорони здоров'я - головний санітарний лікар України Ігор Кузін, передає УНН.

    Цитата

    "Від початку війни ми перевели всі карантинні протиепідемічні обмеження в режим рекомендаційних. Упевнений, що така сама рекомендація застосовуватиметься в подальшому, тому що ми дійсно розуміємо обмеження, пов'язані з безпековими питаннями, і не завжди можливо дотримуватися саме протиковідних обмежень, які в нас діяли раніше", – заявив Кузін.

    Деталі

    Він зазначив, що переважна частина областей на постійній основні розглядає ситуацію з захворюваністю на грип та COVID-19, і вони "в праві приймати свої локальні рішення по застосуванню протиепідемічних правил”.

    Доповнення

    В Україні кількість госпіталізацій хворих на COVID-19 зросла на тлі зменшення показників вакцинації.

    Єлизавета Калітвенцева

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.