• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ми отримаємо все необхідне озброєння, це питання часу — Кулеба

    Опубликовано: 2022-12-27 17:00:00

    Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі національного марафону "Єдині новини" запевнив, що наша держава отримає все необхідне озброєння, але для цього потрібен час, пише УНН.

    Цитата

    “Моє враження таке. Якщо підсумувати всі закулісні розмови, не тільки у Вашингтоні, а й в інших країнах, то висновок такий: вся потрібна зброя буде, це лише питання часу” — заявив Кулеба.

    Міністр зазначив, що на це діють психологічні, логістичні та політичні причини.

    “З цими всіма причинами потрібно працювати, і ми це робитимемо. Це не тільки питання небажання... Ніяких табу в питаннях поставок зброї немає. І зенітні ракетні комплекси Patriot, рішення про постачання яких привіз Володимир Зеленський з Вашингтона — найкращий доказ цьому”, — підкреслив Кулеба.

    Доповнення

    У новий пакет військової допомоги від США увійшла система Patriot.

    Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат повідомляв, що комплекси Patriot могли б суттєво посилити протиповітряну оборону та відігнати подалі російську авіацію від кордонів України.

    Юрій Свиридюк

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.