• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Можливо, будуть такі населені пункти, які ми не зможемо відбудувати, – Олена Шуляк

    Опубликовано: 2022-12-14 11:00:19

    Глава партії "Слуга народу" Олена Шуляк припускає, що не вдасться відбудувати всі міста, оскільки деякі з них російські окупанти зруйнували повністю.

    Про це глава партії "Слуга народу" Олена Шуляк розповіла в інтерв'ю "РБК Україна".

    "Також, як би боляче не було про це говорити, але, можливо, будуть такі населені пункти, які ми не зможемо відбудувати, тому що вони зруйновані вщент, ворог їх стер з лиця нашої землі", - сказала нардеп.

    Шуляк зазначила, що при відновленні у фокусі уваги мають бути деокуповані міста.

    "Є області, які деокуповані, і нам здається, що саме ці області мають бути у фокусі уваги відновлення. Але й ті області, які сьогодні прийняли людей та бізнес, їх території також потрібно перепланувати з огляду на особливості економічні та демографічні", - сказала вона.

    Шуляк пояснила, що в Україні на сьогоднішній день є громади, у яких кількість мешканців збільшилась на 25%. Слід розуміти, що це додаткове навантаження і на інфраструктуру, і доступ до державних послуг.

    Нагадаємо, що в Україні запускають Реєстр пошкодженого та зруйнованого майна.

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.