• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Опалювальний сезон: повідомили, коли до тепла підключатимуть домівки

    Опубликовано: 2022-10-13 17:00:05

    Опалювальний сезон для житлового фонду планують розпочати в кінці жовтня, якщо не буде похолодання раніше. Про це повідомив міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов в ефірі телемарафону, пише УНН.

    Цитата

    "Опалювальний сезон розпочнеться вчасно, без жодних перенесень та змін", - сказав Чернишов, якого цитує пресслужба Мінрегіону.

    "Що стосується житлового фонду, то в більшості міст ми в кінці жовтня плануємо почати постачання тепла. Якщо буде холодно до того - ми розпочнемо раніше, відповідно до температурних показників", - зазначив урядовець.

    Деталі

    Він нагадав, що опалювальний сезон розпочинається, щойно протягом 3 днів середньодобова температура буде нижче +8°C. "Навіть погода на нашому боці!" - вказав Чернишов у Facebook.

    Наразі, з його слів, у 9 регіонів вже ропочалося підключення соціальних закладів до теплопостачання, це передусім медичні заклади, пологові будинки, там, де це потрібно зробити в першу чергу.

    Доповнення

    Україна готова до опалювального сезону більше ніж на 90%.

    Юлія Шрамко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.