• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Потужний вибух пролунав в окупованому Мелітополі

    Опубликовано: 2022-10-12 15:00:12

    В окупованому Мелітополі зранку 12 жовтня пролунав потужний вибух, попередньо, у повітря злетіло авто. Про це повідомив мер міста Іван Федоров.

    "Було гучно в різних районах, але найсильніше в північній частині міста: на мікрорайоні і Північному переїзді. За попередньою інформацією в повітря злетіло авто", - зазначив мер.

    Він додав, що деталі вибуху наразі уточнюють.

    Мер Мелітополя Іван Федоров 11 жовтня повідомив, що в окупованому місті пролунали вибухи на аеродромі, де росіяни розгорнули військову базу.

    Нагадаємо також, що нещодавно у Запорізькій області сили спротиву ліквідували одного з поплічників колаборанта Євгена Балицького — голову окупаційної адміністрації Михайлівського району Івана Сушка.

    До цього в Мелітополі в результаті вибуху поранення дістав один з очільників так завного “виборчого штабу” російської політичної партії “Єдіная Росія” Олег Шостак. Він не зможе сидіти на стільці рівно - його частину тіла для сидіння буквально підірвано.

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.