• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Голова МЗС Кулеба перериває африканське турне через обстріли України: координує реакцію партнерів

    Опубликовано: 2022-10-10 17:00:27

    Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба вирішив перервати африканське турне через сьогоднішні масовані атаки на території України. Про це очільник дипвідомства написав у Twitter, пише УНН.

    Цитата

    «Сьогодні з самого ранку я перебуваю в постійному контакті з партнерами, щоб скоординувати рішучу відповідь на атаки росіян. Я також перериваю своє турне Африкою і негайно повертаюся в Україну», - написав міністр.

    Деталі

    Він повідомив також, що вже встиг провести переговори зі своєю канадською колегою Мелані Джолі, яка «запевнила мене, що відповіддю на варварські напади росії буде ще рішучіша практична підтримка України».

    «Я наголосив: партнери мають об'єднати зусилля, щоб негайно надати Україні системи протиповітряної та протиракетної оборони», - наголосив дипломат.

    Раніше

    Як писав УНН, зі слів міністра оборони України Олексія Резнікова, найкращою відповіддю на російський ракетний терор стало б постачання в Україну зенітних та протиракетних комплексів.

    Саша Картер

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.