• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Миколаєві російська ракета влучила в дев'ятиповерхівку

    Опубликовано: 2022-09-30 12:30:39

    Вночі 30 вересня у Миколаєві та на його околицях пролунало 7 вибухів. Російські окупанти двома ракетами атакували спальний житловий район обласного центру. Одна ракета влучила у 9-поверхівку.

    Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

    "Російські окупанти 2 ракетами атакували спальний житловий район. 1 ракета влучила в дев'ятиповерхівку, серйозні пошкодження, під завалами люди", - зазначив Кім.

    Унаслідок удару по житловому будинку в Миколаєві 8 людей поранені, одну жінку рятувальники дістали із завалів, вона жива. Наразі на місці звіряють списки жителів будинку.

    "Російські терористи обстріляли звичайний житловий квартал. Влучення в житловий будинок. Під завалами люди. Також на місці виникла сильна пожежа", — додав мер Миколаєва Олександр Сєнкевич.

    Нагадаємо, троє людей загинули та 12 були поранені внаслідок обстрілу зупинки громадського транспорту в Миколаєві 29 вересня.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.