• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЗСУ за дві години збили два російських бомбурдувальники

    Опубликовано: 2022-09-14 10:15:20

    Зенітним ракетним підрозділам Повітряних сил Збройних сил України з 14:00 по 16:00 13 вересня вдалося знищити три повітряні цілі. Як ідеться у повідомленні ПС ЗСУ в соцмережах, однією з них став безпілотний літальний апарат оперативно-тактичного рівня.

    В Херсонській області військовослужбовці 160-ї зенітної ракетної Одеської бригади повітряного командування "Південь" знищили російський бомбардувальник Су-24.

    В свою чергу, в Донецькій області зенітники Шепетівського 11-го зенітного ракетного полку повітряного командування "Захід" "приземлили" штурмовик Су-25 окупантів.

    Раніше у вівторок у Повітряних силах також повідомили, що на звільнених ЗСУ територіях продовжують знаходити знищені російські літаки: так, біля Балаклії знайдено залишки Су-34 RF-95808 зі складу 47-го авіаційного полку (Вороніж).

    Зазначимо, що за офіційними даними Генерального штабу ЗСУ, станом на ранок 13 вересня в Україні за час вторгнення РФ було знищено 244 російські літаки (зокрема, один за попередню добу), 213 гелікоптерів та 904 БПЛА.

    Тимофій Бесп'ятов

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.