• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Окупанти виводять військову техніку з Маріуполя - радник мера

    Опубликовано: 2022-09-09 17:30:56

    Військовослужбовці рф почали виведення військової техніки із тимчасово захопленого Маріуполя. Колони рухаються в бік Бердянська Запорізької області. Про це повідомив радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко в Telegram, інформує УНН.

    Цитата

    "Окупанти почали виведення військової техніки з Маріуполя. Навіть тієї, яка до того була окопана. Техніка рухається в бік Бердянська", - заявив Андрющенко.

    Деталі

    Також, за його словами, загарбники посилюють контрпартизанські заходи.

    "Посилені патрулі та блокпости майже по всіх районах міста. Вперше стаціонарний патруль спостерігається біля будинку Драмтеатру. Перевірки всіх без винятку автівок. Чергова хвиля обшуків та зломів квартир працівників правоохоронних органів та військовослужбовців України з боку "мгб днр". Шукають схрони, обладнання зв’язку", - додав він.

    З приводу судилища, яке збиралися влаштувати окупанти у Маріуполі, то, зі слів Андрющенка, "спостерігаємо раптове посилення охорони та військові патрулі біля будівлі Філармонії. Також в самому приміщенні зі вчорашнього дня з’явилась купа російських військових".

    Доповнення

    У тимчасово захопленому окупантами Маріуполі Донецької області четверо містян підірвалися на міні.

    Кароліна Гайдук

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.