• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Король Чарльз III залишив Балморал і попрямував до Лондона

    Опубликовано: 2022-09-09 17:00:32

    Емоційний король Великої Британії Чарльз ІІІ (Карл III) залишив Балморал і попрямував до аеропорту Абердіна, щоб вилетіти назад до Лондона із королевою-консортом Каміллою, перед своєю першою промовою перед нацією як монарх, пише УНН з посиланням на Daily Mail.

    Деталі

    Чарльз і його дружина, яка теж мала сльози на очах, залишилися в шотландському маєтку на ніч після того, як приїхали до ліжка королеви, про смерть якої вчора ввечері було оголошено нації, відзначає видання.

    У п'ятницю його помітили, коли він прямував до аеропорту Абердіна, щоб встигнути на рейс до столиці, де він зустрінеться з прем'єр-міністром Ліз Трасс, а потім виступить із заявою по телебаченню о 18:00 за місцевим часом.

    Доповнення

    8 вересня пішла з життя королева і голова держави Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії та ще 14-ти країн Співдружності націй Єлизавета ІІ. Їй було 96 років.

    Смерть королеви, найдовше правлячого монарха Великої Британії - протягом семи десятиліть, викликала співчуття з усього світу. 9 вересня вранці представники громадськості знову почали збиратися біля Букінгемського палацу, щоб покласти квіти та сфотографувати там зростаючий меморіал.

    Букінгемський палац назвав 73-річного сина королеви Єлизавети II королем. Він стане новим правителем держави згідно з порядком престолонаслідування. Принц Чарльз після смерті матері Єлизавети ІІ набув статусу короля та взяв ім'я Карл III.

    Юлія Шрамко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.