• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Менше ніж 10% мелітопольців погодилися брати учать у «референдумі» – мер

    Опубликовано: 2022-09-09 16:00:58

    Низька підтримка серед місцевого населення Мелітополя змусила російських окупантів відмовитися від проведення так званого референдуму 11 вересня. Про це на брифінгу повідомив мер Мелітополя Іван Федоров, передає УНН.

    Цитата

    "11 вересня на окупованих територіях референдуму не буде. Спочатку рашисти намагалися провести його наприкінці серпня. В середині серпня вони пішли з першим поквартирним обходом, щоб зрозуміти, яка у них підтримка серед цивільного населення. Вони чітко побачили, що менше ніж 10% погодилися приймати участь у фейковому референдумі. Після цього окупанти відмовилися його проводити і зараз говорять, що референдум буде через декілька місяців. А це означає, що його не буде ніколи", – повідомив Федоров.

    Нагадаємо

    Збройні сили України та спротив місцевого населення не дають російським окупантам провести псевдореферендум на Херсонщині.

    Варвара Крат

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.