• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вчені засумнівалися в корисності курятини

    Опубликовано: 2022-08-27 08:08:49

    Вчені порівняли курятину з червоним м’ясом, і зробили несподіване відкриття: обидва види м’яса однаково підвищують рівень холестерину.

    Фахівці з Каліфорнійського університету в Сан-Франциско провели дослідження за участю 113 осіб у віці від 21-го до 65 років.

    Всі піддослідні були розділені на групи, виходячи з рівня вживання насичених жирів. Добровольцям належало по чотири тижні сидіти на трьох різних дієтах: зі споживанням червоного м’яса; курятини; овочів і бобових.

    У проміжку між дієтами учасники експерименту здавали кров на аналіз. З’ясувалося, що як червоне м’ясо, так і курятина однаково збільшували рівень «поганого» холестерину, причому дана картина спостерігалася незалежно від кількості насичених жирів у раціоні. Це, зі свого боку, підвищує ризик розвитку серцевих захворювань.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.