• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Окупанти продовжують обстрілювати Дніпропетровську область

    Опубликовано: 2022-08-26 12:00:44

    Армія країни-агресора РФ продовжує терор Дніпрпетровської області. В ніч на 26 серпня від ворожого вогню потерпали три райони - Нікопольський, Синельниківський та Криворізький.

    Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

    Нікопольський район російська армія обстріляла 5 разів за ніч - з "Градів" та важкої артилерії.

    "У Нікополі понівечені з десяток приватних будинків, школа та санаторій. Перебита лінія електропередач. До 1 000 нікопольчан без світла. Електрики уже лагодять мережу. Люди не ушкоджені", - зазначив Резніченко.

    Крім того, у Марганецьку громаду прилетіли 5 снарядів з "Градів", у Червоногригорівську - 10 снарядів з важкої артилерії. Минулося без руйнувань та постраждалих.

    Також вночі у Синельниківському районі зафіксовано ракетний обстріл двох громад. В одній є руйнація на сільгосппідприємстві, в іншій на дорожньому підприємстві, загорівся ангар з технікою. Полум’я вогнеборці уже приборкали.

    У Криворізькому районі ворог поцілив по Зеленодольській та Широківській громадах. Є руйнування, але минулося без постраждалих.

    Зазначимо, в ніч на 25 серпня російська окупаційна армія обстріляла чотири райони Дніпропетровської області - Синельниківський, Нікопольський, Криворізький та Дніпровський.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.