• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • IT-екосистема Beetroot оприлюднила звіт про сталий розвиток

    Опубликовано: 2022-08-18 13:36:23

    Документ відображає, які саме кроки робить соціально-орієнтований бізнес заради сталого впливу.

    Технологічна екосистема Beetroot опублікувала звіт про сталий розвиток. Документ розповідає про сталі ініціативи і активності за 2021-й — майже всі вони стосуються саме України як одного головних ринків і найважливішого простору соціального впливу для компанії.

    «Ми планували оприлюднити звіт набагато раніше, але розв’язана Росією варварська війна проти України змусила нас змінити плани. Проте навіть війна не похитнула наших поглядів на сталий розвиток. Більше того: вона тільки зміцнила позицію Beetroot як компанії, орієнтованої на суспільний вплив, — розповідає Андреас Флодстром, співзасновник і CEO Beetroot. — 2021 рік був сповнений значущих ідей і досягнень, якими ми охоче ділимося в цьому звіті».

    Екосистема Beetroot визначає власні сфери впливу відповідно до шести Цілей сталого розвитку ООН (ЦСР ООН). Серед них економічний розвиток, зосереджений на малих і середніх громадах, висока якість освіти, гендерна рівність у технологічній галузі, добробут, боротьба зі зміною клімату, а також участь у глобальному партнерстві.

    Серед результатів, яких екосистема досягла у 2021 році:
    Загальний економічний вплив на економіку України сягнув майже 50 мільйонів доларів.
    Beetroot створила в Україні 4300-4900 робочих місць — прямо чи опосередковано.
    Beetroot Academy підготувала 5% нових технологічних фахівців в Україні.
    61% випускників Beetroot Academy — жінки.
    437 консультантів і членів їхніх сімей отримали щеплення від COVID в осередках Beetroot по всій Україні.

    Члени екосистеми Beetroot в Україні та Швеції провели понад 130 онлайн-заходів, які залучили 22 000 відвідувачів.

    У партнерстві з Acted і Pact Beetroot Academy надала 170 стипендій жінкам із сільських і маргінальних громад, щоб допомогти їм почати кар’єру в IT.

    Частка консультантів Beetroot, що проживають у малих і середніх містах, досягла 62%.

    «Наша команда створила цей звіт, працюючи в укриттях, підтримуючи високу якість сервісу для клієнтів і допомагаючи іншим дістатися безпечніших місць, — прокоментувала новину Юлія Грицай, координаторка Beetroot зі сталого розвитку. — Зараз ми працюємо над звітом за 2022 рік, і закликаємо вас робити пожертви у фонд Aid for Ukraine, який Beetroot заснувала спільно з Ioca Arma Nostra. Ваш внесок піде на допомогу українцям, що постраждали внаслідок російської війни».

    Повну версію звіту ви знайдете https://career.beetroot.co/wp-content/uploads/2022/08/Beetroot-Sustainability-Report-2021-Ukr-2-1.pdf

    Beetroot — технологічна екосистема зі шведським корінням, яка пропонує клієнтам з різних куточків світу послуги з розробки софту під ключ і створення виділених команд інженерів. Екосистема закриває весь спектр потреб в IT-компетенціях: від фахової освіти до сталих технологічних сервісів.

    Beetroot працює з 2012 року, на сьогодні вона залучила понад 600 фахівців з різних країн Європи: Швеції, України, Болгарії.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.