• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Дослідники: цукор у крові краще розщеплюється бурим жиром після його активації кавою

    Опубликовано: 2022-08-15 08:48:40

    Користь кави при діабеті та ожирінні.

    Кава активізує захисні механізми організму, які можуть стати ключем до боротьби з ожирінням та діабетом, заявили дослідники з Ноттінгемського університету, повідомляє портал Medical Xpress, інформує Ukr.Media.

    Кава стимулює бурий жир, який бере участь у виробленні тепла тіла шляхом спалювання калорій, на відміну від білого, що зберігає їх надлишок, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    «Підвищення його активності покращує контроль рівня цукру в крові, а також спалювання зайвих калорій допомагає знизити вагу. Проте, досі ніхто не знаходив прийнятного способу стимулювати його активність у людей», — говорить професор Майкл Сімондс з медичного факультету Університету Ноттінгема.

    Під час роботи вчені використовували спеціальну тепловізійну техніку, щоб простежити вплив кави на бурий жир. Дослідники з’ясували, що ця жирова тканина «включається» під час вживання напою.

    Однак, поки вчені не знайшли, який саме з компонентів кави активує буру жирову тканину.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.