• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Фахівці з’ясували, в якому віці люди починають активно набирати зайву вагу

    Опубликовано: 2022-08-03 20:48:39

    Дієтологи і провідні фахівці відомої британської компанії «Forza Supplements» провели ряд експериментів і досліджень, під час яких з’ясували, з якого віку у людей починаються глобальні проблеми із зайвими кілограмами. Фахівці проаналізували образи життя 1000 осіб, включаючи їх звички, харчові уподобання, специфіку робіт, і навіть відносини з партнерами, інформує Ukr.Media.

    І що ж вони з’ясували? Виявляється, у жінок і чоловіків процес накопичення надмірної ваги відбувається в різному віці. Для жінок найбільш небезпечний вік для фігури — 35-40 років.

    Більшість представниць слабкої статі починають набирати вагу під час вагітності, вважаючи, що повинні їсти «за двох», і після народження дитини, заїдаючи стреси післяпологової депресії. Також страждає жіноча фігура через постійне приготування їжі.

    Чоловіки починають набирати вагу в період 40-45 років. Причиною цьому найчастіше стає хронічна втома і лінь, що заважає зайнятися своїм тілом. Також поширеною причиною є прагнення зробити кар’єру, коли на все інше просто не залишається часу.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.