• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Чоловікам можна виїжджати з України, якщо вони мають жінку-військовослужбовицю з дитиною - ДПСУ

    Опубликовано: 2022-08-03 12:30:29

    В Державній прикордонній службі зазначають, що право перетину кордону України наразі мають чоловіки, які мають дружину, що проходить дійсну військову службу.

    При цьому, як ідеться в повідомленні відомства, є умова щодо знаходження на утриманні такого подружжя принаймні однієї дитини до 18 років. Кількість разів такого перетину є необмеженою.

    Документами ж, які дають право перетину, є свідоцтво про народження дитини, свідоцтво про шлюб і будь-який документ, що засвідчує проходження військової служби дружиною.

    При цьому вказано, що це може бути і довідка, і копія посвідчення, завірена відповідним чином, або "інші документи".

    Нагадаємо також, що днями в ДПСУ пояснили, що не допускають виїзд з України чоловіків, які мають подвійне громадянство, і будуть дозволяти таке лише якщо відповідні особи українське громадянство втратять через видання указу президентом.

    В свою чергу, на сайті самого президента Володимира Зеленського набрала необхідні для його відповіді 25 тисяч голосів петиція про скасування заборони на виїзд чоловіків без військового досвіду.

    Тимофій Бесп'ятов

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.