• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Буданов очолить комітет з питань розвідки при Президентові України

    Опубликовано: 2022-07-26 10:45:35

    Керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов паралельно буде очолювати комітет з питань розвідки при Президентові України.

    Про це 25 липня повідомив Президент Володимир Зеленський в своєму черговому вечірньому зверненні до українців.

    "Керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов буде очолювати комітет з питань розвідки при Президентові України", — сказав очільник держави.

    Нагадаємо, Буданов став керівником ГУР у серпні 2020 року. Він має орден "За мужність", а у 2022 році він отримав звання генерал-майора.

    Також 25 липня Зеленський змінив командувача Силами спецоперацій ЗСУ  — звільнив Григорія Галагана і призначив Віктора Хоренка. Цього ж дня президент звільнив Руслана Демченка з посади першого заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

    Цим звільненням Зеленський продовжив чергу гучних звільнень в українському політикумі. Так, гарант звільнив Ірину Венедіктову з посади генерального прокурора, а 17 липня він підписав указ про усунення Івана Баканова від виконання обов'язків голови Служби безпеки України у зв'язку з невиконанням (неналежним виконанням) службових обов'язків.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.