• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Окупанти продовжують обстрілювати цивільну інфраструктуру Харківщини

    Опубликовано: 2022-07-25 12:15:34

    Армія країни-агресора РФ не припиняє обстрілювати Харківську область. Окупанти вдарили по цивільних об’єктах Чугуєва, обстріли зафіксували і в Ізюмському районі.

    Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

    "Окупанти вдарили по цивільних об’єктах Чугуєва - школа, будинок культури. У одному з приміщень перебували люди, які опинилися під завалами, 3 людей рятувальники вже звільнили, ушкоджень немає. Усі профільні служби продовжують далі працювати на місці", - зазначив Синєгубов.

    Також протягом доби у с. Коробочкине та смт Печеніги кілька разів обстрілювали житлові сектори. У районі поза населеними пунктами виникла пожежа на полі з пшеницею, площею в 1 га.

    У Богодухівському районі внаслідок обстрілу горів дах складського приміщення фермерського господарства. Рятувальники ліквідували пожежу. Обстріли окупантів зафіксували і в Ізюмському районі.

    Крім того, у с. Кулиничі, Харківського району, загинув 39-річний тракторист, який наїхав на вибуховий предмет.

    "Ми вкотре звертаємося до аграріїв Харківщини: пам'ятайте про небезпеку. Працювати на полях можна лише після обстеження із вибухотехніками та військовими!", - підкреслив голова ОВА.

    Зазначимо, російські військові вночі, 24 липня, завдали ударів по п'яти районах Харківської області. Внаслідок ворожих обстрілів горіли господарські споруди, були влучання по відкритих територіях.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.