• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Чому від шампанського болить голова

    Опубликовано: 2022-07-13 13:48:54

    Шампанське — головний новорічний напій. Без нього у святкові дні неможна. Проте як же болить після нього голова! Ви коли-небудь замислювалися: чому?

    Насправді, голова болить від будь-якого алкоголю, все залежить від його кількості, але ось шампанське небезпечний напій, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Що ж з ним не так?

    Шампанське діє на організм миттєво, а ось дія від нього триває недовго. Як результат: судини швидко розширюються, а потім також швидко звужуються. Головного болю в цьому випадку не уникнути, інформує Ukr.Media.

    Якщо ви поставите це питання сомельє, то, найімовірніше, він розповість сумну історію про вуглекислий газ в ігристих винах. Він-то і винуватець вашого головного болю. Мова, зрозуміло, про вуглекислий газ, а не про сомельє. Спеціально доданий в напій (а так роблять) газ, тобто отриманий не природним шляхом у процесі бродіння, помітно одразу: бульбашки у вашому келиху будуть незвично великими, вони не з тих, що красиво піднімаються з дна келиха, — ні. З таким ігристим вином слід бути обережніше: головний біль вам забезпечений навіть після одного келиха.

    Багато залежить і від якості напою. Дорогі ігристі вина, виготовані відповідно до вимог, впливають на людину з менш сумними наслідками. Справжнє шампанське, те, що вироблене у Франції, буде в боротьбі з головним болем найкращим варіантом.

    Останній маленький секрет: голові легше після сухого шампанського, брюту, а от солодкі та напівсолодкі ігристі вина обов’язково спричинять появу головного болю. Так що подумайте, що краще пити!

    Отже, що ми маємо: головний біль, швидше за все, буде, але можна його пом’якшити, вибравши хороше шампанське. Ну, і про кількість випитого не забуваємо.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.