• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Окупанти використовують авіацію та втрачають чергові склади з боєприпасами, - Луганська ОВА

    Опубликовано: 2022-07-11 12:00:12

    За ніч з 10 на 11 липня росіяни завдали п'яти ракетних ударів і чотирьох масованих артилерійських обстрілів населеними пунктами на кордоні Луганщини та Донбасу.

    Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

    "Вони застосовують авіацію, ствольну та реактивну артилерію, намагаючись прорватися з Лисичанського та інших напрямків на Сіверськ та Слов'янськ, але вже більше тижня ці спроби безуспішні, намагаються просуватися з боку Попасної", - зазначив Гайдай.

    Повідомлення про втрату окупантами чергових складів із боєприпасами надходять щодня. Останнє – із Луганська.

    За словами голови Луганської ОВА, постачання боєкомплектів на позиції у них порушено, проте ці втрати ще не досягли критичної межі – запасів у росіян надто багато.

    Гайдай підкреслив, що ЗСУ завдають росіянам численних втрат, багато окупантів повертаються додому і "вмирають від природних причин".

    ""Друга армія світу" кілька разів бігла з Білогорівки, не знала, що робити під Золотарівкою. . В бій вже кинуті завзяті "ждуни" із Рубіжного та Сєвєродонецька. Вони знищують села області, де можливо мешкають їхні родичі. Але це те, чого вони хотіли, на жаль", - наголосив Гайдай.

    Нагадаємо, у Сєвєродонецьку Луганської області зруйновано або пошкоджено 80% житла. Місто знаходиться на межі гуманітарної катастрофи – немає централізованого водопостачання, газопостачання, електропостачання.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.