• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЗСУ відзвітували про ураження пункту управління Росгвардії та 4 складів боєприпасів ворога на Херсонщині

    Опубликовано: 2022-07-11 11:00:41

    Українські ракетно-артилерійські підрозділи нанесли потужне ураження пункту управління Росгвардії біля окупованого Херсона та знищили чотири склади з боєприпасами в різних районах Херсонської області. Про це повідомляє оперативне командування "Південь" Сухопутних військ Збройних сил України.

    "Підтверджені втрати противника складають 15 рашистів та понад 60 одиниць техніки, серед яких 57 – це броньована та автомобільна техніка, в тому числі командно-штабні машини, що були знищені в Чорнобаївці вчора, а також протитанковий і переносний зенітний ракетні комплекси, інша броньована та автомобільна техніка, знищена на ворожих позиціях вздовж лінії зіткнення", - йдеться у повідомленні.

    Також повідомляється, що на світанку 10 липня з району Нової Каховки російські окупанти здійснили масований ракетний удар з використанням зенітно-ракетних систем С-300.

    Розривними снарядами посиленого осколкового ураження було обстріляно Березнегуватську громаду Миколаївської області, де уражено об’єкти залізничної інфраструктури, хоча й без жертв.

    Крім того, влучання прийшлися по Великоолександрівській громаді Херсонської області, але в більшості випадків поза населеними пунктами - по елеватору, по полях та автотранспортних шляхах. Суттєвих руйнувань та постраждалих нема.

    В командуванні "Південь" також вказують, що в районі Плотницького урочища ворог, намагаючись стримати просування українських військ та не маючи успіху на суходолі, продовжує наносити гелікоптерні удари. Дві спроби таких атак були безуспішні: ухиляючись від вогню у відповідь, Ка-52 змушені були ретируватися.

    За даними українських військових, корабельне угруповання ворожих військ, що чергують у Чорному морі, наразі не змінюється – це два ракетних та три великих десантних кораблі. Зберігається загроза ударів шістнадцятьма ракетами "Калібр".

    Нагадаємо, що раніше в неділю стало відомо, що українські військові двічі за ранок влучили у військову частину окупантів на вулиці Пестеля в центрі Херсона.

    Тимофій Бесп'ятов

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.