• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Соледарі обстрілом зруйновано мерію, у Сіверську під вогнем опинилися житлові будинки, є загиблі - ОВА

    Опубликовано: 2022-07-11 10:45:08

    В Донецькій області протягом неділі, 10 липня, зафіксовано декілька обстрілів цивільних об'єктів, в першу чергу в Бахмутському районі, внаслідок яких є постраждалі. Про це повідомив у соцмережах начальник обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

    Зокрема, Соледар у неділю зазнав двох обстрілів - вночі та ввечері. Внаслідок нічного обстрілу згоріли будинок культури та адміністративна будівля, внаслідок вечірнього – пошкоджено п’ятиповерхівку. За день у місті – троє поранених.

    При цьому, судячи з опублікованих керівником області фото, під адміністративною будівлею мається на увазі будівля саме Соледарської міської ради.

    У Сіверську під обстріл потрапив приватний сектор – один будинок зруйновано, багато пошкоджених. Також ушкоджень зазнала одна багатоповерхівка. Достеменно відомо про двох загиблих у місті за добу.

    У селищі Нью-Йорк ракетним ударом пошкоджено крамницю та приватний будинок, але минулося без постраждалих. Крім того, росіяни обстріляли з артилерії Вугледар – там поранено одну людину. Ще одну людину поранено у селі Ласточкине Очеретинської громади.

    Окрім того, за словами Кириленка, під вогнем і громади у відносному тилу. Так, Черкаська громада була обстріляна з "Градів", хоча й без постраждалих, а в Іллінівській громаді від артобстрілу зайнялася пожежа на пшеничній ниві.

    Нагадаємо також, що 9 липня ще до вечора через російські обстріли в Донецькій області загинуло щонайменше три людини, а 23 були поранені - головним чином через масивний обстріл міста Костянтинівка.

    А вже о 21:17 окупанти нанесли два ракетних удари по п'ятиповерхівках у сусідньому місті Часів Яр. Наразі відомо про 15 загиблих, але під завалами може бути ще більша кількість людей.

    Тимофій Бесп'ятов

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.