• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вчені: пітливість вночі може бути ознакою раку

    Опубликовано: 2022-07-02 15:08:51

    На онкологію також може вказувати підвищена температура і безпричинна втрата ваги, констатує професор із Вісбадена.

    Підвищене потовиділення (гіпергідроз) вночі може бути дуже небезпечним. Воно може вказувати на онкологічне захворювання, заявив директор Клініки дерматології та алергології в Вісбадені Крістіан Байєрлі, пише Focus.

    За словами професора, таким чином себе іноді виявляють лімфома і лейкоз.

    Особливо має насторожувати рясне потовиділення вночі. На онкологію також може вказувати підвищена температура і безпричинна втрата ваги.

    Якщо людина не приймає препарати, спить у прохолодній кімнаті, але потіє, то рекомендується перевірити щитовидну залозу.

    У той же час ситуація, коли пітливість супроводжується сильною спрагою, може попереджати про діабет. Потовиділення може спровокувати і вживання важкої їжі зі спеціями.

    Нагадаємо, раніше був знайдений механізм, що справляється з особливо небезпечним раком. Також повідомлялося, що була названа часта причина передчасної смерті і розвитку раку.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.