• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українські бренди, які шиють одяг для жінок

    Опубликовано: 2022-05-31 22:11:55

    Україна не пасе задніх у світі моди! Щороку з'являються нові й нові бренди одягу для жінок — сучасні, стильні та якісні. Одяг, створений в Україні, стає відомим по всьому світу та користується шаленою популярністю. Тож давайте просто зараз познайомимося з цікавими виробниками, які однозначно варті уваги.

    Як розвиваються українські бренди?

    Ще 10 років тому за кордоном майже неможливо було купити пошитий в Україні одяг. Але зараз тенденції суттєво змінилися: таке вбрання обирають для себе навіть голлівудські зірки, моделі та високопосадовці. 

     

    У 2014 році стався справжній вибух розвитку українських брендів. На ринку почали з’являтися виробники нової української формації, які поступово підкорили модний світ. Поштовхом до цього стало піднесення українського духу під час Революції гідності. Українським жінкам стало важливо купувати речі, зроблені на Батьківщині. Це стало новим трендом. 

    Українські бренди, які підкорюють світ 

    А тепер поговоримо про конкретних виробників, з якими точно варто познайомитися:

     

    1. Авіація Галичини — бренд, натхненний новою українською армією. Це одяг з характером, який дозволяє висловлювати свою позицію, та вже став новою вишиванкою для багатьох українців. Кожна колекція розповідає певну історію: наприклад, про українську авіацію. В асортименті є вбрання не лише для жінок, а й для чоловіків та дітей. Переглянути асортимент можна на сайті www.aviatsiyahalychyny.com та у крамницях у Львові та Києві. 
    2. Sleeper — бренд, який у 2014 році створили редакторки глянцю Катерина Зубарева й Ася Вареца. Багатофункціональне вбрання з натуральних тканин чудово підходить для дому, прогулянок, зустрічей з друзями. А особлива перевага бренду — це дбайливе ставлення до природи та використання екологічного пакування. Придбати одяг Sleeper можна в крамницях-партнерах майже по всьому світу.
    3. Bevza — київський бренд одягу, який створено у 2006 році. Досліджуючи українську національну спадщину, засновниця та креативний керівник Світлана Бевза виконує тонку роботу з етнікою та культурними кодами, втілюючи їх у сучасному вбранні. Одяг шиють з довговічних натуральних матеріалів, часто — з перероблених тканин. Купити одяг Bevza можна в інтернет-магазині bevza.com та в магазині у Києві.

     

    Звичайно ж, цей перелік брендів не повний. Тому знайомтеся з українським модним світом, підтримуйте вітчизняних дизайнерів — вони цього варті. Почувайтеся особливою та стильною щодня! 

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.