• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна хоче з ЄС спільний митний, платіжний та роумінговий простір – Зеленський

    Опубликовано: 2022-05-31 18:00:47

    Україні потрібен спільний митний, платіжний та роумінговий простір з Європейським союзом. Про це сказав Президент України Володимир Зеленський під час виступу на засіданні Європейської ради у понеділок, пише УНН.

    Цитата

    "Нам потрібен спільний митний простір, який посилить і Україну, і всіх, хто залучений до торгівлі з нами. Потрібен спільний платіжний простір, який прискорить інтеграцію на рівні звичайних людей. І спільний роумінговий простір. Дуже важливо, щоб наші переселенці, а їх більше 5 мільйонів, не відчували дискримінації", - наголосив Президент.

    Деталі

    Також, з його слів, абсолютно необхідною є подальша збройна та фінансова підтримка для України.

    "Зараз наша спільна свобода залежить від наших успіхів на полі бою, а ваша стабільність залежить від нашої стабільності", - додав Глава держави.

    Нагадаємо

    Раніше сьогодні Зеленський заявив, що Україна відкидає будь-які намагання відшукати нікому не потрібну альтернативу членству в ЄС та наполягає, що статус держави як кандидата на членство у блоці має бути затверджений вже у червні.

    Саша Картер

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.