• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Виплати для переселенців. Названо умови для отримання компенсацій

    Опубликовано: 2022-05-31 10:00:30

    Уряд уточнив умови для нарахування виплат внутрішньо переміщеним особам. Компенсацію зможуть отримати тільки ті переселенці, які не мають змоги повернутися додому через бойові дії.

    Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на міністра соціальної політики Марину Лазебну в ефірі телемарафону.

    "Жодним категоріям ВПО не скасуються виплати. Це переміщені з територій, де ведуться бойові дії, оточених чи заблокованих територій. Це ті населені пункти, де сьогодні людям немає можливості повертатися. Друга категорія - це переміщені, у яких зруйновано, пошкоджено житло", - пояснила міністр.

    Вона додала, що раніше в Україні було 14 регіонів, жителі яких могли оформити виплати на проживання. Наразі таких регіонів 8, тобто 300 територіальних громад.

    "Принцип залишається незмінним, питання в тому, чи ведуться бойові дії там, де ви проживали, чи можете ви повертатися, чи це є ще сьогодні складним для людей", - підкреслила Лазебна.

    НАТАЛІЯ ЮРЧЕНКО

    Інф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.