• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Які колодки краще вибрати для повсякденної їзди?

    Опубликовано: 2022-05-24 15:15:14

    Незважаючи на велику кількість пропозицій на ринку, водії часто піднімають одне й те саме питання: які колодки підібрати для повсякденної експлуатації? При цьому, звичайно, важлива вигідна ціна та значний ресурс.

    Можливо все. Але якщо ви вже спантеличені питанням вибору ідеального рішення - спочатку варто відповісти на деякі питання. Найважливіше тут – а що особисто я чекаю від колодок, і що вважатиму ідеалом? Адже вочевідь, стиль їзди, досвід керування, як і характеристики автомобіля – у всіх різні. А це означає, що купивши ті самі гальмівні колодки, два автолюбителі можуть дати їм протилежні оцінки. Отже, не може бути універсально-ідеальних накладок і тут багато індивідуального. Тоді як бути?

    Які гальмівні колодки кращеОригінальні гальмівні колодки. В принципі, можна купити, поставити оригінал, і певною мірою закрити це питання. Адже автовиробник обіцяє найкращі властивості та найвищу ефективність! Але спробуємо повернутись до першого питання: а чи можуть бути однаково ідеальні колодки для всіх? Очевидно, що ні. Тому «оригінал» - це швидше компроміс, набір усереднених показників.При цьому ціна оригінальних гальмівних колодок завжди буде відчутною для всіх верств водіїв..

    Щодо замінників, то тут вибір ширший. Представлені органічні, керамічні, напівметалеві та карбонові колодки. Оскільки універсального рішення, як ми з'ясували, немає, то при виборі кращих колодок слід керуватися такими аргументами.

    • Якщо вам важливо, щоб гальмівні колодки не пилили, то намагайтеся уникати пропозицій з великим вмістом графіту. Вони зазвичай залишають рясний чорний осад на руках чи упаковці.
    • Висока ефективність притаманна керамічним колодкам. Підвищений коефіцієнт тертя помітно скорочує довжину гальмівного шляху.
    • Найменш абразивними по відношенню до дисків будуть накладки з більш гомогенною структурою. Іншими словами, чим подрібненішими будуть інгредієнти колодки, тим менше вона зношуватиме диск. Визначити це ви легко зможете візуально;
    • Прогумована задня пластина знизить шуми та скрипи під час гальмування. Це металева накладка на задній стороні колодки.

    Також, не забувайте вибирати гальмівні диски. Не варто застосовувати занадто абразивні колодки зі звичайними гладкими дисками - це прискорить зношування і може призвести до перегріву.

    Таким чином, визначаючи, що для вас важливо і цінно, ви зможете купити найкращі гальмівні колодкий насолоджуватися гальмуванням.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.