• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні працює 2,5 тис. пунктів вакцинації проти COVID-19

    Опубликовано: 2022-05-24 18:00:17

    В Україні триває вакцинація проти COVID-19. Наразі працює 2,5 тис. пунктів щеплень. Про це в ефірі телемарафону заявив заступник міністра охорони здоров’я – головний державний санітарний лікар Ігор Кузін, передає УНН.

    Цитата

    "Вакцинація наразі продовжується. Доволі сильно зменшилась потужність інфраструктури, яка використовувалася під час вакцинації, але 2,5 тис. пунктів щеплень працюють, 134 центри вакцинації населення й близько 500 мобільних бригад", - розповів Кузін.

    Деталі

    За словами Кузіна, одну дозу вакцини вже отримали майже 16 млн українців й це становить близько 42% населення країни.

    Доповнення

    Наприкінці квітня повідомляли, що війна в Україні призводить до серйозних порушень в українській системі охорони здоров’я, зокрема до зриву планової вакцинації. Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) стурбована потенційним спалахом хвороб, від яких може врятувати вакцина, тому разом з міністерством охорони здоров’я України (МОЗ) запроваджує масштабну програму імунізації.

    Нагадаємо

    МОЗ пояснило українським біженцям, як вакцинуватися проти COVID-19 в різних країнах.

    Анна Мурашко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.