• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Британська розвідка: Між північним та південним угрупованнями росіян біля Сєвєродонецька – 25 км

    Опубликовано: 2022-05-24 12:30:00

    Потенційне захоплення Росією сєвєродонецької "кишені" призведе до того, що вся Луганська область опиниться під окупацією, проте якщо лінія фронту на Донбасі буде посунута далі на захід, це подовжить шляхи постачання окупантів і, ймовірно, призведе до подальших їхніх проблем із постачанням. Про це з посиланням на розвідку пише у Twitter Міноборони Сполученого Королівства.

    Там зазначили, що українські сили оборони "чинили сильний опір" за останню добу, "займаючи добре укріплені оборонні позиції".

    "Операція об'єднаних сил, ймовірно, зберігає ефективне командування та контроль над цим фронтом", – наголосили у британській розвідці.

    Проте Росія "збільшила інтенсивність своїх операцій на Донбасі" і "добилася деяких локальних успіхів", зазначили в Лондоні, – "частково завдяки зосередженню артилерійських частин".

    На цю мить північний і південний напрямки російської операції з оточення сил оборони України розділені приблизно 25 кілометрами території, що утримується Україною.

    У британському Міноборони підсумували, що хоча зараз спроба оточення на цій ділянці є головним завданням Москви, "ця операція – лише частина російської кампанії із захоплення Донбасу".

    Евгений Пилипенко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.