• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Окупанти у Мелітополі вимагають у цивільних гроші за виїзд з міста, - Запорізька ОВА

    Опубликовано: 2022-05-24 12:00:11

    Російські окупанти вимагають у мелітопольців, які хочуть виїхати із захопленого міста, від 3 до 5 тисяч гривень на блокпостах. Ті, хто не має таких грошей, приречені залишитися в заручниках у росіян. 

    Про це повідомляє Запорізька міська військова адміністрація.

    "Так, з мелітопольців, які хочуть покинути місто, російські військові вимагають на блокпостах від 3 до 5 тисяч гривень. Ті, хто не має таких грошей, приречені залишитися в заручниках у російських терористів, в умовах безробіття, дефіциту та терору", - йдеться у повідомленні. 

    Зазначається, що вже кілька днів немає можливості виїзду з тимчасово окупованих територій у напрямок обласного центру не лише з Мелітополя, а й Енергодара. На блокпосту у Василівці з невідомих причин окупанти РФ не пропускають будь-який автомобільний транспорт, є скупчена черга з понад 400 машин.

    "З боку  Запоріжжя чекають на проїзд машин, в тому числі з гуманітарною допомогою для жителів тимчасово окупованих територій Запорізького краю. Транспорт також не пропускають російські військові. За повідомленнями у соцмережах, проїхати можна лише заплативши хабар, розмір якого від 20 000 до 40 000 гривень", - наголосили у міськраді. 

    Нагадаємо, у Мелітополі військові РФ грабують підприємства. Вони вже дісталися до заводу "Гідромаш" та Мелітопольського заводу автотракторних запчастин. Приблизно така ж ситуація і на заводі автотракторних запчастин. Підприємство з перших днів взяли під контроль російські солдати.

    Також окупанти почали вже довбати зі стін промислових об'єктів мідний дріт, щоб здати на металобрухт.

    Анастасія Дєдковська

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.