• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Росіяни за добу обстріляли 50 населених пунктів на Донеччині та Луганщині: є загиблі та поранені

    Опубликовано: 2022-05-20 10:30:39

    Російські окупанти протягом 19 травня обстріляли близько 50 населених пунктів в Донецькій та Луганській областях, зруйнували і пошкодили понад 40 цивільних об’єктів. Є загиблі та поранені.

    Про це повідомляє Угрупування Об'єднання сил.

    Зазначається, що в Донецькій та Луганській областях внаслідок ворожих обстрілів зруйновано і пошкоджено понад 40 цивільних об’єктів, з них: 31 житловий будинок, санаторій, спортивний комплекс, гуртожиток технікуму, офіс ощадбанку, райвідділ освіти, транспортне підприємство, газопровід. Загинуло щонайменше 8 мирних мешканців, ще 9 отримали поранення. Наразі тривають рятувально-пошукові роботи.

    "Українські захисники і захисниці зі складу угруповання Об’єднаних сил відбили сьогодні 14 атак ворога. На двох локаціях ще тривають бої. Наші відважні воїни завдають рашистським загарбникам втрат у живій силі і техніці", - йдеться у повідомленні. 

    За добу, що минає, військовослужбовці угруповання Об’єднаних сил знищили:

    8 танків;
    14 одиниць бойової броньованої техніки;
    6 одиниць автомобільної техніки.

    Також був збитий один безпілотний літальний апарат типу "Орлан-10".

    Нагадаємо, російська армія в ході бойових дій 19 травня зосереджувала основні зусилля на Донбасі. Зокрема, на Сєвєродонецькому напрямку окупанти вели наступ та здійснювали штурмові дії в районі села Устинівка, однак, за даними Генштабу, безуспішно.

    Анастасія Дєдковська

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.