• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У РФ за два місяці рівень довіри громадян до телебачення знизився на 10%

    Опубликовано: 2022-05-17 13:15:25

    Падіння рівня довіри відбувається під впливом інформаційного спротиву України.

    Про це на брифінгу заявив радник міністра внутрішніх справ України, виконавчий директор Українського інституту майбутнього Вадим Денисенко, повідомляє Укрінформ.

    "Дуже важливий момент – це те, що за останні два місяці, згідно з офіційними даними, які вже оприлюднені в РФ, на 10% знизився рівень (довіри) як до головного джерела інформації до телевізора. Якщо до 24 лютого 33% росіян вважали, що головним джерелом інформації є телевізор, то зараз це 23%, - повідомив Денисенко.

    За його словами, це величезний вплив і війни, і зусиль усіх українців та наших інформаційних військ, які пояснювали росіянам, що відбувається в Україні.

    При цьому, за словами Денисенка, це не означає, що в РФ розпочинаються бунти чи виступи проти Путіна. Він додав, що слід розуміти, що у перші 3 місяці війни у будь-якій країні та у будь-який період історії громадяни так чи інакше підтримують дії свого керівництва, як у країні-загарбнику, так і в країні, яка захищається. Після 3-х місяців війни у людей закінчується адреналін і починається рутинне життя, і тоді відбуваються певні зміни щодо багатьох процесів.

    "Те, що росіяни починають менше довіряти телевізору, а більше довіряють телеграм-каналам та іншим джерелам інформації, говорить про те, що до певної частини людей починає доходити, що влада їм каже неправду, що влада бреше, і це насправді великий позитив нашого інформаційного опору проти РФ", - наголосив Денисенко.

    Він додав, що не можна на цьому зупинятися, а навпаки – слід посилити тиск. При цьому завдання інформаційного опору не полягає в тому, щоб закликати росіян до революції, оскільки найближчим часом її не буде.

    "Наше ключове завдання – зробити так, щоб вони розуміли, що влада їм бреше про війну в Україні, і щоб вони не хотіли якоїсь мобілізації. Наше головне завдання – не допустити можливості, щоб Путін міг провести мобілізацію російського населення для війни з Україною ", - додав він.

    Нагадаємо, що кількість жителів України, які говорять вдома лише російською, впала до 15%.

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.