• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Лікар назвав головний симптом при легкій формі коронавірусу

    Опубликовано: 2022-05-13 18:48:28

    Львівський лікар Тарас Жиравецький назвав головний симптом, який вказує на легкий перебіг хвороби, а також розповів, як дізнатися, що людина вже перенесла коронавірус. Про це пише ТСН.

    За словами медика, головним показником все ж є рівень сатурації, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    «Все виглядає, як під час ГРВІ. Тут головне питання: температура, слабкість і сатурація. Якщо ви на пульсоксиметрі бачите, що сатурація не падає нижче 94, то відповідно ми говоримо про легкий перебіг COVID-19», — розповів лікар.

    Найчастіше в легкій формі на коронавірус хворіють молоді люди, каже Жиравецький.

    А ось біль в горлі при коронавірусі часто буває сигналом бактеріальних ускладнень.

    «Якщо біль сильний і триває кілька днів, то це часто переходить в більш важку форму COVID-19 і часто ускладнюється бактеріальними інфекціями. Хоча не завжди. Все дуже індивідуально», — говорить лікар.

    А щоб точно переконатися, чи був у вас коронавірус, лікар радить здати тест на антитіла до коронавірусу.

    «Безсимптомна форма COVID-19 зустрічається дуже рідко, її майже немає. Якщо ви впевнені, що у вас була якась симптоматика, то простіше зробити тест на імуноглобуліни. Якщо позитивний — це означає, що ви перехворіли», — додав лікар.

    Раніше вчені назвали незвичайну здатність COVID-19. Відкриття може пояснити позитивні тести на коронавірусну інфекцію нового типу у перехворілих.

    Також медики назвали чотири симптоми зараження коронавірусом на ранній стадії.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.